VFF:s representantskap skjuts fram till den 18 januari

VFF har på förmiddagen tvingats att ta beslutet att skjuta upp morgondagens möte till nästa tisdag den 18 januari kl 1830.

Detta pga av sena avhopp i damer div 3 och herrar div 5. Detta kommer att påverka ett antal serier och vi vill, genom att skjuta på mötet en vecka, ge föreningarna chansen att sätta sig in i den nya seriesammansättningsförslagen. I skrivande stund så finns det inga färdiga förslag, av tre lediga platser så har vi i denna stund en förening som tackat ja till plats i en högre serie. Det finns föreningar som fått erbjudande och där svar väntas senast imorgon förmiddag. Så fort vi har fått dessa godkännanden så kommer vi att skicka ut nya seriesammansättningsförslag till ledamöter och föreningar samt publicera dessa på hemsidan.

  • Huvudsponsor Länsförsäkringar
  • Materialleverantör Craft