Fastställd seriesammansättning Damer division 2 Götaland 2022

Götalandsdistriktens styrelser har nu fastställt damer division 2 Götaland samt föreskrifterna för denna serienivå. 96 lag har placerats in i de åtta distriktsövergripande serier. Västergötland har lag i tre av serierna: Mellersta-, Nordvästra- och Norra Götaland.

Alingsås KIK spelar i Nordvästra Götaland med elva lag från Göteborgsområdet.

Falköpings KIK, IF Elfsborg, Mariedals IK, Skultorps IF, Södra Ving/Timmele, Ulricehamns IFK och Våmbs IF spelar i Mellersta Götaland med fem lag från norra Småland.

I Norra Götaland spelar nio västgötalag ihop med tre lag från Bohuslän och Dalsland - Arentorp Helås FK, Götene FK, IK Gauthiod, Mariestads BoIS, Skepplanda BTK, Skoftebyns IF, Vänersborgs FK, Vänersborgs IF och Vinninga AIF.

Se alla serier i dokumenten nedan. 

 

 

 

 

  • Huvudsponsor Länsförsäkringar
  • Materialleverantör Craft