Medaljer och priser vi säsongsavslutningen 2021

Vi är nu inne på femte året på vårt samarbete med Lundgrens i Gräfsnäs gällande idrottspriser. Det innebär att medaljerna till de lag i er förening som kvalificerat sig till detta kommer att skickas direkt till föreningen. Enligt VFF:s bestämmelser utgår en lagmedalj i etui samt 20 individuella medaljer till föreningen. Följande lag får medaljer

Seniorfotbollen:
Guldmedaljer till seriesegrande lag i div 4-6 herrar, div. 2-4 damer och silvermedaljer till andraplacerade lag i nämnda serier.

Divisionsspelet:
Pojkar div 1-8 och flickor div 1-5 - Guld- respektive silvermedaljer till seriesegrande och andraplacerade lag.
Diplom till alla lag som deltagit i 7 mot 7 och 5 mot 5 serierna kan föreningarna själva skriva ut från VFF:s hemsida 
Se även Lundgrens erbjudande om Ni ska beställa ytterligare priser
https://www.lundgrens.com/produkter/kategorier/idrottspriser/vff

Leverans:
Standardleverans från Lundgrens går den 21 okt. Vill ni ha leverans tidigare än så meddelar ni Lundgrens detta på mail@lundgrens.com eller 0322-45200.

Extramedaljer
Extramedaljer beställer ni på: https://www.lundgrens.com/produkter/kategorier/idrottspriser/vff
Vill ni ha fri frakt på dessa så behöver ni beställa senast 18 oktober så går det med ordinarie leverans till er förening. Extramedaljen kostar precis som tidigare år 25 kr inkl. moms och med samma gravyr som övriga medaljer påbaksidan.

10% Rabatt på idrottspriser
Passa gärna på att beställa priser till era fotbollsavslutningar på lundgrens.com. De har dessutom ett brett sortiment av produkter för er som vinner en serie. Som en del av vårt samarbete med Lundgrens får ni 10% rabatt på idrottspriser om ni anger rabattkoden vff433  i kassan. Se bifogad PDF för erbjudande.

Västergötlands Fotbollförbund

 

  • Huvudsponsor Länsförsäkringar
  • Materialleverantör Craft