Dela med er av era matchupplevelser

VFF är i full gång med arbetet Matchmiljö 2021. En del i detta arbete är att fånga upp matchupplevelser runt om i distriktet.

Oavsett vilken roll man har i en match så får man en upplevelse kring en fotbollsmatch. Är du publik, spelare, domare eller ledare så har du med dig olika känslor när du lämnar arenan. 

VFF önskar ta del av dessa upplevelser, oavsett om det är positiva eller negativa. För att fånga upp detta och skapa en bild av klimatet på våra fotbollsplaner så har ett formulär tagits fram. 

Hjälp gärna till att dela med dig av din upplevelse genom att fylla i formuläret

 

En som gjort detta är domaren Henrik Snäll, och får fungera som ett gott exempel på hur det kan se ut på en match i vårt distrikt. 

Match:
 Gånghester/Målsryd - Borgstena IF
Serie/tävling: Division 6 Alingsås
Matchdatum: 2021-09-11

Insänt av (namn på förening, spelare, ledare, domare):
Henrik Snäll, domare

Min/vår upplevelse av matchen ur Matchmiljö- perspektivet:
Mycket bra, bra mottagande av hemmaförening, matchvärd fanns på plats. Bra matchmöte där jag tycker att spelare och ledare sedan levde upp till det vi pratade om så vi alla fick en bra matchmiljö.


Vad vill du lyfta som positivt?:
Väldigt postitiv miljö, bra mottagande från hemmalaget. Som även hade matchvärd. Bra matchmöte och väldigt bra uppträdande av spelare på plan och vid sidan av plan från hemmalaget. Även bortalaget betedde sig utmärkt både på plan och vid sidan av plan (utom vid ett tillfälle då nr 10 i bortalaget visades ut grovt för olämpligt uppträdande då han använde stötande ord). Som domare var det väldigt roligt när spelare och ledare levde upp till det som bestämdes under matchmötet innan matchen.


Vad vill du lyfta som negativt?:
Det enda negativa var att det blev en grov utvisning pga olämpligt uppträdande, det var dock inte riktat mot någon som jag uppfattade det.

Om du är domare- hur ser du på mottagande och domarens arbetsmiljö på och utanför planen?:
I denna matchen var det ingen att klaga på, hade alla matcher varit så här hade man alltid haft ett leende på läpparna.

 

Har ni frågor eller synpunkter kring Matchmiljö 2021, kontakta:

  • Huvudsponsor Länsförsäkringar
  • Materialleverantör Craft