Digitala domarbesöken har startat

Nu har Västergötlands föreningar i god tid inför seriestarten satt igång med de digitala domarbesöken. En av de första föreningarna som genomfört besöket är Vartofta SK med både dam- och herrlagen.

Det digitala domarbesöket går till så att en grupp i varje förening samlas och tar del av det material som Västergötlands FF arbetat fram inför säsongen på temat MATCHMILJÖ 2021. Tanken var från början att en domare eller annan representant för VFF:s domarverksamhet skulle besöka varje förenings seniorverksamhet. När detta inte gick att genomföra får föreningarna istället ta del av budskapet via en presentation med tre utsända länkar där regelinformation och MATCHMILJÖ 2021 ingår. Dessutom finns frågor att diskutera kring.

VFF uppmanar att lagkaptener, tränare och ledare, sportgrupp/fotbollssektion, domarvärdar och representanter för ungdomsfotboll och styrelse deltar i mötet och sedan informerar vidare i föreningarna. Det viktiga är att budskapet om en bra MATCHMILJÖ 2021 genomsyrar årets verksamhet och matcher.

I det digitala domarbesöket deltog från Vartofta SK:s damfotboll: Bakre raden fr.v. Ulrik Fredriksson, Elin Fredriksson, Mia Carlsson och Therese Fritz. Främre raden fr.v. Sanna Björndahl och Jesper Hallindemo.
I det digitala domarbesöket deltog från Vartofta SK:s herrfotboll: Bakre raden fr.v. Ulrik Fredriksson, Alfred Claesson, Stefan Brorsson och Emil Björklund. Främre raden fr.v Martin Lod, Jesper Hallindemo och Markus Brorsson.
  • Huvudsponsor Länsförsäkringar
  • Materialleverantör Craft