Förening söker tränare

Här kan föreningar annonsera om de söker tränare eller ledare i andra uppdrag.

För att annonsera här, fyll i nedan formulär. Vi uppdaterar sidan kontinuerligt.

Lödöse Nygård IK söker tränare till juniorlag dam

Beskriv uppdraget och/eller föreningen: Den vi söker får ett mycket ambitiöst gäng tjejer som vill fortsätta sin utveckling mot seniorspel där föreningen för närvarande har ett damlag som spelar i Div 1 och ett U-lag som spelar i div 3. Vi söker en engagerad tränare som är beredd att hålla 2 träningar/vecka samt match. Träningarna kommer att ske parallellt med vår damseniortrupp och därför kommer det att vara en stor samverkan mellan våra välutbildade och erfarna ledare hos seniorerna. Därför finns det stora möjligheter att ”växa” kompetensmässigt för rätt person.

Kontakt:
Johnny Sundling
Johnny.Sundling@ale.se

IFK Skövde söker assisterande tränare till U17-U19 herr

Beskriv uppdraget och/eller föreningen: IFK Skövde FK som är en an Västergötlands största föreningar söker nu tränare till juniorverksamheten U17-U19. Rollen innefattar mycket dialog med högt utbildade och kunniga seniortränare i A-laget. Rollen innefattar en träningsmängd uppemot 4+1 ggr/vecka under säsong och varierar i ansvar. I första hand innefattar rollen att bistå huvudansvariga men kan även innebära ansvar för matchning och träning i viss mån. På sikt finns höga målsättningar med senior- och juniorverksamheten och här får du möjlighet att båda väx a som tränare och som individ!

Kontakt:
David Perhed
david@ifkskovde.com
0704670682

Byttorps IF söker tränare till damlaget

Beskriv uppdraget och/eller föreningen: Byttorps IF söker en tränare till vårt unga och lovande damlag. Damlaget består av en trupp på ca 25 tjejer i åldrarna 15-22år. Föreningen jobbar mot att Byttorps IF återigen ska bli en framstående damförening i staden. Föreningen har en bra flickverksamhet som växer och som ska utveckla och leverera tjejer till damlaget i framtiden. Vi hoppas att du är en person som brinner för att utveckla lovande tjejer och damer, för du får en träningsvillig och talangfull grupp som vill upp i seriesystemet. För mer info, ring eller mejla, så tar vi det därifrån. Mvh Henric Waller Fotbollssektionen.

Kontakt:
Henric Waller
henric.mobilen@telia.com
0702458426

Sätila SK söker huvudtränare

Beskriv uppdraget och/eller föreningen: Vi söker en huvudtränare. Runt laget finns ass. tränare mvtränare och ideella krafter som gör att du kommer trivas. Vi spelar i Div 5 (kvalade till 4an).Ett ungt träningsvilligt lag finns till ditt förfogande .Sen att vi spelar på en av Västsveriges vackraste plan vid sjön Lygnern gör ju det inte sämre . Vid intresse skicka Mail matspuma@icloud.com Hoppas vi hörs Mvh/Mats”Puma”Andersson

Kontakt:
Mats Andersson
matspuma@icloud.com
0707665617

Rävlanda AIS söker juniortränare

Beskriv uppdraget och/eller föreningen: Söker tränare till vårt duktiga juniorlag(03-04-05) som kan utveckla och förbereda ungdomarna för seniorfotboll. En träningsflitig grupp på 15-20 glada pojkar som är lyhörda och träningsvilliga.

Kontakt:
Joakim Nikander
kansli@rais.se

Skövde Kvinnliga IK söker tränare till F06

Beskriv uppdraget och/eller föreningen: Vi söker ny huvudtränare till vårt F06 lag i Skövde KIK. Den vi söker får ett mycket tekniskt drivet gäng tjejer som vill fortsätta sin utveckling mot seniorspel. Vi önskar en engagerad tränare som är beredd att hålla 3 träningar/vecka plus match troligen i Div 1 ungdom. Assisterande tränare, lagledare finns på plats. Laget kommer träna intill vårt seniorlag med "växling" av ledare några gånger under säsongen. Föreningens mål är att spela Damettan senast säsongen 2026 och här finns möjligheten att "växa" tillsammans med föreningen.

Kontakt:
Gunnar Pettersson
gunnar@skik.se
0705806917

Gånghester/Målsryd söker seniortränare, huvudansvarig tränare

Beskriv uppdraget och/eller föreningen: Seniortränare för vårt herrlag i division 6. En ambitiös spelartrupp som flera år tagit kliv framåt i utvecklingen och i år kvalade mot division 5 men tyvärr inte gick hela vägen. Vi har underlag för ett A och U-lag. Vi har bra bredd underifrån med flera juniorspelare som redan spelat viktiga roller i år. Vi önskar en tränare med ambitioner att utveckla sig själv och laget.

Kontakt:
Martin Jakobsson
Kansli@ganghestersk.se

Fritsla IF söker assisterande tränare/målvaktstränare senior herr

Vilken roll/uppdrag söker ni tränare till? Assisterande/målvaktstränare senior herrlag
Beskriv uppdraget och/eller föreningen: Fritsla IF söker assisterande/målvaktstränare till seniortruppen för herrar. Föreningen gjorde sin bästa säsong på 37 år och jobbar på att ta nästa steg. Vi vill nu ha in mer folk i ledarstaben som är engagerade och kunniga. Någon speciell utbildning är inget krav men vi ser gärna att du varit med i och runt ett seniorlag tidigare. Tveka inte att höra av dig!

Kontakt:
Axel Lindelöf
axel@lmglas.se
0705334265

Vartofta SK söker huvudtränare till sina A- lag

Vilken roll/uppdrag söker ni tränare till? Tränare huvudansvarig A lag
Beskriv uppdraget och/eller föreningen: Vi söker efter tränare till våra seniortrupper. Främst Dam div4 sekundärt Herr div6. För mer information om lagen och föreningen, tveka inte att höra av dig!

Kontakt:
Markus Brorsson
Markus.brorsson@gmail.com
0709203957

Nittorps IK söker huvudtränare till damlag div. 1

Vilken roll/uppdrag söker ni tränare till? Huvudtränare Damlaget div 1
Beskriv uppdraget och/eller föreningen: Föreningen bedriver verksamhet inom ishockey och damfotboll, detta sedan många år. Som förening kan vi betrakta oss som stabila och med stor erfarenhet av de båda sporterna. Vi söker nu en huvudtränare för vårt damfotbollslag div 1. Till sin hjälp har denne; lagledare, materialledare , assisterande . Tjänsten lyder under styrelsen. Är Du intresserad, eller önskar ytterligare information, sänder Du förfrågan samt ditt CV till kansliet@nittorpsik.o.se

Kontakt:
Ordf Magnus Andersson
kansliet@nittorpsik.o.se
0738043606

Trollhättan Syrianska söker huvudtränare till herrlaget

Vilken roll/uppdrag söker ni tränare till? Huvudtränare herrlaget
Beskriv uppdraget och/eller föreningen: Trollhättan Syrianska FK söker huvudtränare till seniorer herr, division 5. För mer information om laget och föreningen, tveka inte att höra av dig!

Kontakt:
Charbel Malky
malky.charbel@gmail.com
076-2774057

Råda BK söker huvudtränare till sitt A2/juniorlag herr

Vilken roll/uppdrag söker ni tränare till? Huvudtränare A2/Junior herr
Beskriv uppdraget och/eller föreningen: Råda BK, med en av Västergötlands största ungdomsverksamheter söker nu en Huvudtränare för sin A2 & Juniorverksamhet på herrsidan. I nära samarbete med Seniortränare och Utvecklingsansvarige är du med och leder våra duktiga juniorer (flesta födda 2003-2007) på vägen mot herrseniorspel. Truppen är stor och stommen består av vårt duktiga 05/06-lag. Välkommen till en mycket välskött förening med fantastiska förutsättningar i utkanten av Lidköping!

Kontakt
Jesper Bankemyhr
jesper.bankemyhr@gmail.com
0702037787

Kollandsö GIF söker huvudtränare till seniorlag herr

Vilken roll/uppdrag söker ni tränare till? Huvudtränare till seniorlag herr
Beskriv uppdraget och/eller föreningen: Kållandsö GIF söker huvudtränare till seniorer herr, division 6. För mer information om laget och föreningen, tveka inte att höra av dig!

Kontakt
Christoffer Kedén
kgif@kgif.nu
0723055442

Stenstorps IF söker huvudtränare och assisterande tränare till seniorlag herr

Vilken roll/uppdrag söker ni tränare till? Huvudtränare och assisterande tränare till seniorlag herr.
Beskriv uppdraget och/eller föreningen: Stenstorps IF söker en huvudtränare och assisterande tränare till klubbens seniorlag herrar som spelar i div. 6. Om du är intresserad så hör gärna av dig för mer info kring laget och föreningen.

Kontakt:
Mikael Öqvist
familjensune@me.com

Axvalls IF söker tränare till pojkar 06-07

Vilken roll/uppdrag söker ni tränare till? Tränare Pojkar födda 06-07
Beskriv uppdraget och/eller föreningen: Söker tränare som vill utveckla ungdomar och förbereda dom mot seniorspel. Krav: körkort. Meriterande: tränarutbildning C, tränarutbildning B ungdom, tränarutbildning A ungdom

Kontakt:
Mathias Klang
mathias.klang@axvallsif.se
0721681678

IFK Mariestad söker juniortränare pojkar

IFK Mariestad söker en huvudtränare till klubbens juniorlag som spelade i div 2 säsongen 2021. Spelare födda 03-05. Någon form av fotbollstränarutbildning önskvärd. Samverkan med ledare kring föreningens div-3 lag. Om du är intresserad hör av dig för en träff för frågeställningar.

Kontakt:
Ulf Svensson
ulf.svensson@dssmith.com
0702 25 77 22

  • Huvudsponsor Länsförsäkringar
  • Materialleverantör Craft